Εορτασμός Αγίων Τριών Ιεραρχών 30/1/2024

Τιμήσαμε τους Αγίους Τρεις Ιεράρχες όπως Τους αξίζει!

•Με θεία Λειτουργία το πρωί και επίκαιρη ομιλία από τους μαθητές του Ενιαίου Λυκείου Κρανιδίου. Στο τέλος η ενορία μας τίμησε, χαρίζοντάς τους συμβολικά ένα χρυσό σταυρό , την σύζυγο, πολύτεκνη μητέρα, εκπαιδευτικό και καλλιτέχνη κ. Αντιγόνη Λασκαρίδου- Καραΐσκου και την σύζυγο, πολύτεκνη μητέρα και μητέρα δυο εκπαιδευτικών και εορτάζουσα τα ονομαστήριά της σήμερα κ. Αρχοντούλα Νόνη- Βλαχοπούλου αναγνωρίζοντας τον πολυμοχθο αγώνα τους στον ιερό στίβο της χριστιανικής οικογένειας και προβάλλοντας τις δύο αυτές γυναίκες ως πρότυπα στην νέα γενιά.

•Με επίσκεψη στο φιλόξενο ΕΠΑ.Λ. Κρανιδίου κατόπιν ευγενικής προσκλήσεως του άξιου διευθυντού κ. Αναργύρου Καράγιαννη και των σεβαστών μας καθηγητριών και καθηγητών και κοπή της Αγιοβασιλειόπιτας, με την μέριμνα του συλλόγου γονέων και κηδεμόνων του σχολείου. Είχαμε τη χαρα της επικοινωνίας με τους μαθητές και τους εκπαιδευτικούς.

• Αποδεινο στο Κέντρο Νεότητας. Σύντομη ομιλία για τους Αγίους Τρεις Ιεράρχες, συζήτηση με τα παιδιά των κατηχητικών συνάξεων Γυμνασίου και κέρασμα .

Ευχομαστε και ελπίζουμε να γίνει ο Χριστός το Κέντρο της Νεότητας.Ο Χριστός , που δοξάστηκε από τους Μεγάλους Οικουμενικούς Διδασκάλους!

Χρόνια πολλά και ευλογημένα στην νεότητα της πατρίδας και στους εκπαιδευτικούς μας !